Ένστολοι Κομματάνθρωποι!!!

Παραδίδεται στην κρίση των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) το παρακάτω «μάθημα» που προκύπτει,
* Από τον χθεσινό ανασχηματισμό της δικομματικής πλέον κυβέρνησης, και αφορά τη χρησιμοποίηση από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, των (κομματικών) πρώην αξιωματικών των ΕΔ, στις θέσεις υφυπουργών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, (ΥΠΕΘΑ):
Αφού τους χρησιμοποίησαν, υπό τον άσχετο ΥΕΘΑ Κόκκινο Πάνο και «πέρασαν» όλες τις άδικες διπλές μειώσεις μισθών και συντάξεων των εν ενεργεία και αποστράτων αξιωματικών και υπαξιωματικών των ΕΔ, τους πέταξαν μετά από ένα μόλις χρόνο!!
 
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το πολιτικό σύστημα, οποτεδήποτε χρησιμοποίησε αξιωματικούς των ΕΔ σε υπουργικές θέσεις, δεν το έκανε επειδή αναγνωρίζει το έργο των ΕΔ και φροντίζει για το καλό της άμυνας της χώρας, αλλά το κάνει:
* Για να υπηρετήσει συγκεκριμένους δικούς του, (του πολιτικού συστήματος), σκοπούς και όταν αυτοί επιτευχθούν τους πετάει σαν στυμμένες λεμονόκουπες και βάζει τον… Φούφουτο και τη…. Φούφη Υπουργούς!!
Καληνύχτα σ’ αυτούς, (τους αποπεμφθέντες), και σε όλους τους εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς των ΕΔ, που συνωστίζονται στα κομματικά μαντριά, μπας και αρπάξουν κανένα… κόκκαλο, έστω και σε βάρος των συναδέλφων τους και του στρατεύματος γενικότερα!!
Επιπλέον να ξέρουν όσοι…. συνωστίζονται, (στα πολιτικά μαγαζιά), ότι ο Συνωστισμός, (της Ρεπούση), ήταν Σφαγή και έτσι τους αντιμετωπίζει το πολιτικό σύστημα.
 http://hellasbelowzero.blogspot.gr/
Κατηγορίες: Θέματα που μας αφορούν. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση