ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ http://www.kontrachannel.gr/

Photo: #TerraIncognita
Ανακαλύψτε το άγνωστο !
Δημοσιογραφική επιμέλεια-Παρουσίαση Γιάννης Μούτσος
Εκπομπή έρευνας και αναζήτησης.
«Terra Incognita - Κάθε Σάββατο στις 22:00

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ(25/5) , 22.00 ΩΡΑ, ΣΤΟ KONTRA CHANEL  ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ TERRA INCOGNITA (Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ) ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΤΣΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΝΑΝ ΛΕΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ, ΕΝΑΝ ΣΥΡΙΟ ΚΟΥΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ.
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟ: http://www.kontrachannel.gr/

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΩ), ΚΑΘΟΣΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ?) ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,  ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΣΤΣ.
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ

#TerraIncognita
Ανακαλύψτε το άγνωστο !
Δημοσιογραφική επιμέλεια-Παρουσίαση Γιάννης Μούτσος
Εκπομπή έρευνας και αναζήτησης.
«Terra Incognita – Κάθε Σάββατο στις 22:00

 

Κατηγορίες: Θέματα που μας αφορούν. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση