ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ./OΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!! OI ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ NSA ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ!


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!GBAL
ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, Ή ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ Ή ΣΤΟ ΚΙΤΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΛΙΓΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΤΗΣ NSA ….ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ
ΗΣΥΧΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ….ΤΑ WIKILEAKS ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ….
ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΧΩΡΟΥΣ
*ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΕ.
*ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.
*ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
*ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
*ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.
*ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.
*ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.
*ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ …ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 7 ΑΛΛΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Η NSA ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΚΛΕΠΕ…ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΙ…
*ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ 38 ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ …ΚΑΙ 64 ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΦΙΛΑ-ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ….
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ….ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ….ΤΟΤΕ…./
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ
*ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΕ-ΕΚΤ ΕΠΙ ΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ..
.
*ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΡΕΝ-ΑΛΜΟΥΝΙΑ-ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΤΡΙΣΕ-ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΛΠ…
*ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ….
*ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΛΠ…
*ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ…ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ…ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΕ-ΕΚΤ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ…
*ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΟΖ ΣΕ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ…ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ../ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ….
*ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.
*ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.
*ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΩΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…/ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ….
*ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ/ΥΠΕΞ-ΥΠΟΙΚ ΚΛΠ.
*ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΝ G-8, G-20, ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΚΕΛ , ΣΙΚΑΓΟ ΚΑ.
*ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ…ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΥ ΡΕΣΛΕΡ, ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ…ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!
*ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ /ΤΑΚΤΙΚΑ/ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
*ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ SIEMENS…..
*ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ EUROGROUP ΕΠΙ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ….ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 4 ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΝΤΡΑΓΚΙ…ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
*ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΥΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ….
*ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ 6 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ…ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
*ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΩΔΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ PERDIDO….ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ -ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΠ…/ΤΟ DROPMINE ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΕ 3 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ. Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΚΑΙΝΤΝΕΡ ΜΕ ΣΟΙΜΠΛΕ…ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ’ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ!!!/ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΤΕ….».
*ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΣΟΥΖΑΝ ΡΑΙΣ…ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…Η ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ….ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ….
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΥΛΙΚΟ….ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ…ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ…
ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΣΙΑ/ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ SYDNEY MORNING HERALD ….ΟΤΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ …ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ….ΟΨΟΜΕΘΑ.
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ…ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ…ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ…ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ…
Κατηγορίες: 'Αρθρα, Θέματα που μας αφορούν. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση