ΑΠΟ ΜΠΑΝΓΚΟΥΙ ΚΑΙ ΤΙΜΠΟΥΚΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ.

19.1.14  Analysts for Change

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΟΥΝ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΛΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ. ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ
ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

*ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ…ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΗ, ΞΕΘΑΨΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ/ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ.ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΙΓΜΕΝΟ, ΕΝΩ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ . ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ 2-3 ΑΣΚΗΣΕΙΣ.(ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΟΤΣΔΑΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΡΘΓΟΥΝΤ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΑΤΟΙΚΟ/ΤΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ 2009)

*Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ 1500 ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Β.ΜΑΛΙ, ΟΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΥΡΟ….ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ…ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΙΤΟ ΕΠΙ ΑΡΧΗΓΙΑΣ Δ.ΓΡΑΨΑ.

*ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΑΣΙΚΗ ΤΕΛΛΙΔΗ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΕΞΑΜΗΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ.

*Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ-ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ 200Μ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ 4 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΩΛΑ-ΤΕΛΛΙΔΗ.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ…

ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο Β.ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΜΑΘΗΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΑΚΑΜ ΠΑΡΙΣΙΩΝ….ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ(ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΣΠ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ, ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ. ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΑΤΟΜΑ ΞΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ…

*ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ. ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ Η 71Η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ-ΚΙΛΚΙΣ.

*ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΕΛΛΙΔΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4-5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ….ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΥΟ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΕ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ…

*ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ/ΓΑΛΛΟΦΩΝΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ , Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΧΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΝΩ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΛΙ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ….

*ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΕ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΣΧΗΜΑ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΔΡΑΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ-ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ , ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NRDC-GR ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ(ΑΠΛΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ , ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΝΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ). ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ.ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ….ΣΧΟΛΙΑ.

*ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΙΚΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
ΤΩΡΑ Η ΕΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ…ΟΨΟΜΕΘΑ.

Κατηγορίες: 'Αρθρα, Θέματα που μας αφορούν. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση