Ασύλληπτες φωτογραφίες από παρέλαση στη Βόρεια Κορέα -Σαν μαριονέτες χιλιάδες άτομα σε απόλυτο συγχρονισμό και συντονισμό [εικόνες]

 Ασύλληπτες φωτογραφίες από παρέλαση στη Βόρεια Κορέα -Σαν μαριονέτες χιλιάδες άτομα σε απόλυτο συγχρονισμό και συντονισμό [εικόνες]

Μία τεράστια παρέλαση και σειρά άλλων εκδηλώσεων διοργανώθηκαν στη Βόρεια Κορέα, προκειμένου να τιμήσουν την 64η επέτειο από τον Πόλεμο της Κορέας, με τον δικτάτορα Κιμ Γιονγκ-Ουν να δίνει πρόσταγμα στο συγκεντρωμένο πλήθος για
την «τελική νίκη» έναντι των Αμερικανών «ιμπεριαλιστών».
Δεκάδες χιλιάδες Βορειοκορεάτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία που φέρει το όνομα του αποθανόντος ηγέτη Κιμ Ιλ Σουνγκ στην πρωτεύουσα Πιονγιανγκ, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις, ενώ οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που διέρρευσαν από την πραγματική ζωή των κατοίκων.

Το απόλυτα κατευθυνόμενο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βορείου Κορέας μετέδωσε τη δήλωση του Εθνικής Επιτροπής για την Ειρήνη στην οποία περιγραφόταν ο Πόλεμος της Κορέας ως μία «επίθεση σχεδιασμένη από τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές και τις Νοτιοκορεάτικες μαριονέτες τους».
«Οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές διέταξαν τον προδότη Syngman Rhee να ξεκινήσει μία ξαφνική επέμβαση κατά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και να σκοτώσει Κορεάτες με τις πιο σκληρές μεθόδους και μέσα και να μετατρέψει τη γη του σε συντρίμμια» αναφερόταν στην ανακοίνωση. Μάλιστα, στο κείμενο οι αρχές της Βορείου Κορέας, συγκρίνουν τις Χιτλερικές θηριωδίες με τις βαρβαρότητες των «Γιάνκηδων ιμπεριαλιστών», τονίζοντας ότι οι πρώτες επισκιάστηκαν από εκείνες των Αμερικανών.
Οι Βορειοκορεάτες αξιωματούχοι, κάλεσαν, επίσης, τους Κορεάτες και των δύο πλευρών να ενωθούν σε έναν στρατό με σκοπό την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την απαίτηση της Βορείου Κορέας να αποσυρθεί η χολιγουντιανή ταινία με πρωταγωνιστή τον Σεθ Ρόγκαν, η οποία περιστρέφεται γύρω από ένα υποτιθέμενο σχέδιο δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν.


Πηγή: www.iefimerida.gr

Κατηγορίες: 'Αρθρα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση