ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΣΕ 1976

1ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Α. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31-3-13 ΕΓΙΝΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ.

ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΥΧΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΠΑΚΟΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗΣ!!!

 Β. ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΕΓΙΝΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΠΑΚΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ  “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”. ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”  ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΗΡΑΜΕ…. ΤΕΛΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ  ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ, ΕΤΟΥΣ 2013 ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, Η ΝΑ  ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑ.Γ. ΑΚΟΜΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ) ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣ. ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΣ.

 Δ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:

• ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ

• ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

•ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

•ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΚΑΣ, ΤΑΜΙΑΣ

•ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

•ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΡΑΚΗΣ

•ΤΕΛΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΜΕΛΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Γ ΙΑ ΤΟ ΔΣ.

Γ. ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ

 

Κατηγορίες: Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση