Ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στον Νίκο Ανδρουλάκη ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Νίκο Ανδρίτσο για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι η ταύτιση αυτή κάνει «πολιτική ζημιά» στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ότι «στο τέλος θα τους καταστρέψει».

Ο υπουργός ανέφερε ότι η υπόθεση δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν και πως «έχει χίλια δίκια» το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ζητά να διαλευκανθεί, αλλά όπως είπε είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι εμπλεκόμενος σε αυτή την ιστορία.

«Θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός  γι’ αυτό ζήτησε και την παραίτηση του μέχρι πρότινος διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτη Κοντολέοντα» ανεφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τόνισε ότι η  Ευρώπη εισέρχεται στον πιο δύσκολο χειμώνα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πως ο πρωθυπουργός έβαλε πάνω από το πολίτικο συμφέρον, το συμφέρον του ελληνικού λάου, προκειμένου να μην υπάρχει ακυβερνησία, σε μια τέτοια κατάσταση όπως είναι η ενεργειακή κρίση.   

Πηγή: skai.gr