ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!! ΑΠΙΘΑΝΟ: Έκανε στην τράπεζα, αυτό που κάνουν οι τράπεζες σε όλους μας!

 

Από GBAL

Αυτό που έκανε ο τύπος από την Ρωσία  είναι πράγματι εκπληκτικό. “Τιμώρησε” την Τράπεζά του με τον καλύτερο τρόπο  και μάλιστα με την ίδια μέθοδο που τιμωρούν αυτές όλους εμάς τόσα χρόνια. Μιλάμε για τις περίφημες συμβάσεις  που οι Τράπεζες μας βάζουν να υπογράψουμε στα γρήγορα και χωρίς να διαβάζουμε τα “ψιλά” γράμματα στο τέλος, που είναι και το ζουμί της όλης υπόθεσης, εκεί που κρύβονται και τα πιο σημαντικά και μας “δένουν” χειροπόδαρα νομικά, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει σύμφωνα με τα “ψιλ’α” γράμματα της σύμβασης. Έτσι ο Ρώσος πήρε εκδίκηση για όλους μας, αναγκάζοντας την τράπεζα να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα που αυτές χρησιμοποιούν. Διαβάζουμε στην εξαιρετική ιστοσελίδα katohika.gr

Ο Dimitri Agarkov, 42 ετών ρωσικής καταγωγής κατάφερε να νικήσει τις τράπεζες στο ίδιο τους το «παιχνίδι».
Δυσαρεστημένος από τους όρους της σύμβασης μιας προσφοράς για πιστωτική κάρτα που έλαβε από το τραπεζικό ίδρυμα Tinkoff Credit, ο Άγκαρκοβ τους άλλαξε & τους έστειλε πίσω υπογεγραμμένους από την πλευρά του για τελική έγκριση από την τράπεζα.
  Η τράπεζα ενέκρινε τη σύμβαση χωρίς να διαβάσει τα ψιλά γράμματα (σας θυμίζει κάτι;;) συμφωνόντας έτσι σε επιτόκιο 0%, απεριόριστη πίστωση χωρίς αμοιβές για τη τράπεζα καθώς και μια ρήτρα πως η τράπεζα θα καταβάλλει τεράστια αποζημίωση σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης της σύμβασης.

Ο Αγκαρκοβ χρησιμοποίησε την πιστωτική για 2 χρόνια αλλά στη συνέχεια η τράπεζα την ακύρωσε και προχώρησε και σε μήνυση με αξίωση 1.363$. Η τράπεζα ισχυρίστηκε πως της οφείλονται τόκοι, τέλη καθώς και προσαυξήσεις υπερημερίας. Το δικαστήριο όμως είχε άλλη άποψη & έκρινε πως με βάση τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης ο Άγκαρκοβ χρωστά μόνο 575$ τα οποία και μπορεί να εξοφλήσει όποτε εκείνος θέλει (τα χρήματα δηλαδή που είχε χρεώσει στην κάρτα την περίοδο χρήσης της ΑΤΟΚΑ!).
Με το δεδικασμένο λοιπόν, ο πελάτης προχώρησε σε μήνυση κατά της τράπεζας διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 727.000$ για μη τήρηση συμβολαίου.
Εύγε στον έξυπνο Ρώσο!!

Κατηγορίες: Θέματα που μας αφορούν. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση