ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ  ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ”  , ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟΥ , ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ,  ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟΥ  (21/4/13) ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΗΜΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ  MEIL ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Κ. ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΠΕΡΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ MEIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ Κ. ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.

Κύριε Τσακίρη,
Έχω ενημερώσει τους συμμαθητές μου για το προσυνέδριο του κόμματος. Επίσης έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου της Τάξης μου την πρόσκλησή σας και εκτιώ ότι όλοι σχεδόν έχουν ενημερωθεί.
Θα μου επιτρέψετε,  με καλή διάθεση, να σας μεταφέρω κάποια σχόλια και προβληματισμούς από φίλους και συμμαθητές.
Όλοι είναι προβληματισμένοι για την ημερομηνία του προσυνεδρίου και ρωτούν αν έχει σχέση και σύνδεση με την επταετία. Αν δεν έχει μου είπαν γιατί 21 Απριλίου; Δεν υπήρχε άλλη Κυριακή;  Είναι ανάγκη να υπάρχει αυτός ο συνειρμός;
Φαίνεται  ότι μετρούν και υπολογίζουν τα πάντα.
Και το δεύτερο ότι υπάρχει η φημολογία ότι ελέγχεστε και χρηματοδοτείστε από την ΝΔ, με σκοπό να ανακόψετε το ρεύμα φυγής των συναδέλφων από τον χώρο αυτό και να μην καταλήξουν στην  Χρυσή Αυγή και  τον ΣΥΡΙΖΑ. Και εκεί λένε ότι  κολλάει η ημερομηνία του προσυνεδρίου.
Ελπίζω να συνέβαλλα, έστω και στην ενημέρωσή σας.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα
Με εκτίμηση
Ιωάννης Μπαλτζώης

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΤΣΑΚΙΡΗ

Κύριε Μπαλτζώη

             Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και το ευγενικό γράμμα σας.

            Απαντώ στις ερωτήσεις σας

            Η πρώτη ερώτηση των συμμαθητών και φίλων σας είναι απόλυτα δικαιολογημένη , η δεύτερη όχι. Θα σας απαντήσω πολύ απλά.

Η ημερομηνία του προσυνεδρίου(21/4/13) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το γεγονός που συνέβη πριν 46 χρόνια.Είναι εντελώς τυχαία. Στον καθορισμό της ημερομηνίας έπαιξαν ρόλο η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου που θα γίνει στις 26 Μαΐου 13 , η διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων και τα χρήματα που έχουμε στη διάθεσή μας. Tα χρήματα μας είναι ελάχιστα και προέρχονται από το υστέρημά μας, το υστέρημα των συναδέλφων μας με τις συρρικνωμένες συντάξεις. Δεν βρήκαμε λοιπόν άλλη ημερομηνία. Έχουμε δράσεις πολλές να κάνουμε μέχρι το συνέδριο και να λάβουμε υπόψη μας ότι παρεμβάλλεται το Πάσχα που περιορίζει πολύ τις εναπομένουσες Κυριακές μέχρι το συνέδριο.

            Κύριε Μπαλτζώη με ξεκάθαρα λόγια δεν είμαστε “χουντικοί”. Είμαστε πιστοί στο Σύνταγμα, στα δημοκρατικά ιδεώδη και στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Πατρίδας μας.

            Ως προς τη δεύτερη ερώτηση ότι παίρνουμε χρήματα από τη ΝΔ, θα την χαρακτήριζα λίαν επιεικώς “αφελή”και μη έχουσα καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ακούσαμε επίσης και είδαμε γραμμένο σε περιοδικό που εκδίδει μάλιστα συνάδελφος  ότι χρηματοδοτούμεθα από τις ΗΠΑ, τι άλλο θα επινοήσει το αρρωστημένο μυαλό ορισμένων.

            Θα ήθελα να παρακαλέσω κύριε Μπαλτζώη να μεταφέρετε στους αγαπητούς συναδέλφους και φίλους, να μας έχουν εμπιστοσύνη,η κίνησή μας είναι γνήσια πατριωτική, με γνώμονα το συμφέρον της αιμοραγούσης Πατρίδας.

Δυστυχώς κύριε Μπαλτζώη δεν έχουμε συμμάχους στον αγώνα μας τους συναδέλφους, που κρυπτόμενοι πίσω από τέτοιες δικαιολογίες γίνονται αντίπαλοι. Δεν είναι καν ουδέτεροι στο αγώνα μας για την Πατρίδα. Γιατί ; Ρωτάω με πόνο. Γιατί ;

            Τα δύο μεγάλα θέματα,μεταξύ των αρκετών, που έχουμε να επιλύσουμε είναι η εξεύρεση χρημάτων(χωρίς δεσμεύσεις προς τους χρηματοδότες) και η προβολή μας στα μεγάλα ΜΜΕ. Μπορείτε οι συμμαθητές, οι φίλοι σας και εσείς να βοηθήσετε  προς αυτή την κατεύθυνση ;Θα προσφέρετε ουσιαστικό έργο προς την Πατρίδα.

Επιτρέψτε μου με όλο το σεβασμό προς τον Έλληνα Αξιωματικό να ζητήσω, να σταθεί δίπλα μας με αισιοδοξία. Εμείς έχουμε  τη βούληση, το σθένος, το θάρρος και τη δύναμη, με τη συνδρομή τεχνοκρατών, να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο.Οι αγαπητοί συνάδελφοι θα μας βοηθήσουν ; Ή θα συνεχίσουν να γκρινιάζουν ;

           Με την ευκαιρία της παραπάνω αναφοράς μου στις συντάξεις των ε.α. στελεχών των ΕΔ, ήθελα να αναφέρω ότι οι θεσμικοί φορείς των αποστράτων προέβησαν σε όλες τις δυνατές ενέργειες(διαδηλώσεις, υπομνήματα, παραστάσεις σε υπουργούς, ακόμη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό) προκειμένου να αλλάξουν την άποψη των κυβερνώντων. Αποτέλεσμα μηδέν. Μήπως η επόμενη κίνηση είναι να δείξουμε ότι έχουμε αποτελεσματικότερα μέτρα ;  Μήπως πρέπει να τους δείξουμε ότι η ψήφος μας δεν είναι δεδομένη και σίγουρη γι’αυτούς που την καρπωνόντουσαν επί δεκαετίες ; Μήπως ήρθε η ώρα τα στελέχη των ΕΔ και  ΣΑ να στραφούν σε πολιτική εκπροσώπηση;  Το κόμμα μας υπάρχει, είναι εδώ παρόν.Μήπως πρέπει οι αγαπητοί συνάδελφοι και οικογένειές τους να μας στηρίξουν γιατί είμαστε η μόνη διέξοδος στο αδιέξοδο ;  Η απόφαση δική σας. Εμείς σας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά, γιατί είμαστε αίμα από το αίμα σας.

            Να διευκρινίσω επίσης για να μη γίνουμε πάλι στόχος αρνητικής κριτικής ότι, δεν είμαστε συντεχνιακό κόμμα. Δηλ. δε φτιάξαμε το κόμμα για να ικανοποιήσουμε τα οικονομικά αιτήματα των στελεχών. Όμως  θα πολεμήσουμε  μέσα και έξω από τη Βουλή για την αποκατάσταση τηςαξιοπιστίας των ΕΔ και των ΣΑ  και την αξιοπρέπεια των στελεχών τους.  Έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε είναι προσφορά προς την Πατρίδα. Γιατί οι ισχυρές και αξιόμαχες ΕΔ είναι δύναμη αποτροπής της αρπακτικής βουλιμίας των συμμάχων κακόβουλων γειτόνων.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Με εκτίμηση                                                                                                                                                                                                                                                                     Τσακίρης  Γιώργος                                                                                                                                                                                                                                                                              Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας

 

 

Κατηγορίες: Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση