ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,
Α. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΕΔ,  ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7/2/13 ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΕΔ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΩΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ 11.00 ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Β. ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 5/2/13 ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΑΝΕΑΕΔ,  ΑΚΙς ΚΑΙ ΠΟΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/2/13, ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ.
Γ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ, ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΔ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΔ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΡΑ ΕΛΛΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ).  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΤΩΝ ΕΔ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ  ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ”. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Γ. ΜΠΑΛ,
ΥΓ. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΛΛΑΣ, Ο ΝΙΚΑΣ, Ο ΤΑΣΟΣ (ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ) ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΔΕΚΑΣ.

ΥΓ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΕΤΡΑ. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΑΒΑΤΙΚΟΙ.

Κατηγορίες: Θέματα που μας αφορούν. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση