Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ !!

ARXHGOI-760x400

29.7.13  GBAL

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μίας χώρας, ο στρατός της, είναι η πιστοποίηση της ύπαρξής της. Αυτό το Στρατό θέλει να εξακολουθεί να ελέγχει το παρακράτος της μίζας. Με αυτό το Στρατό θέλει να διαλύσει την Ελλάδα. Οι κ.κ. Κωσταράκος και Τσέλιος είναι ανεπιθύμητοι και πρέπει να φύγουν. Να φύγουν πριν από το Σεπτέμβρη. Να καεί κάποιος στη φωτιά του Αυγούστου. Ο μεν πρώτος γιατί δεν κατάφερε να ικανοποιήσει το παρακράτος των Ιμίων. Να φέρει μία καταιγίδα στο Αιγαίο που θα ανατρέψει τα δεδομένα ερεθίζοντας το γνήσιο πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων. Ιδιαίτερα έξυπνος, κατάλαβε την παγίδα του Σκαραμαγκά της 4ης Οκτ 2012 και προσωπικά ενεργώντας δεν άφησε το Στρατό να συμπλακεί με τους πολίτες, ούτε μέσα στο ίδιο το Πεντάγωνο, ενώ η ικανότατη Ελληνική Αστυνομία αδράνησε. Πολύ περισσότερο, δεν συναίνεσε ποτέ σε μία κάθοδο στην Πλατεία Συντάγματος για να συμπορευτεί με τους τότε αγανακτισμένους πολίτες μας που ανεξήγητα χάθηκαν στο διάβα του χρόνου.  

 Ο δε δεύτερος πέραν των επιχειρησιακών του προσόντων διαθέτει ηθική παντελώς αντίθετη με τις αρχές του λαθρεμπορίου καυσίμων και της αφαίμαξης των λειτουργικών χρημάτων του Στρατού από τις βδέλλες που πάντα συνοδεύουν έναν ισχυρό Στρατό, ένστολες και μη. Γεγονός ενοχλητικό. Με τις ίδιες αρχές των δύο προκατόχων του, κ.κ. Ζαζιά και Γκίνη, πρέπει να απομακρυνθεί το ταχύτερο, πριν έρθουν οι βροχές του Σεπτέμβρη με τον ξεσηκωμό του λαού και τις μέρες της Αιγύπτου.
Οι διάδοχοι τους εξάλλου είναι έτοιμοι. Για το χρήμα, για την εξουσία, για την πατρίδα, για τη θρησκεία. Το μόνο που χρειάζεται για την αλλαγή είναι και λίγη πολιτική συνεργασία. Ο κ. Αβραμόπουλος βέβαια είναι ο έμπειρος διπλωμάτης και πολιτικός, διαβλέπει τις παγίδες και κυρίως γνωρίζει ποιος είναι ο ισχυρός. Η κα Γεννηματά είναι η υφυπουργός, η γυναίκα, η πολιτικός και ο κ. Δαβάκης ο πατριώτης. Να δούμε, ποιος θα κάνει τη θυσία; Για την Πατρίδα, φυσικά. Όπως, τότε, το πρωί της Δευτέρας της 15ης Αυγούστου 1974, στη μοιραία Κύπρο, κατ’ εντολή του δικτάτορα.
 http://thedayaftergr.blogspot.gr/2013/07/blog-post_28.html
Κατηγορίες: 'Αρθρα, Θέματα που μας αφορούν. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση