Η Ελβετία φοβάται γαλλική εισβολή ! Διαβάστε γιατί!!

Κι όμως οι Ελβετοί φοβούνται στρατιωτική εισβολή. Από που; Από τη Γαλλία!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph τον περασμένο Αύγουστο ο ελβετικός στρατός έκανε άσκηση το σενάριο της οποίας προέβλεπε ότι η χώρα θα δεχτεί επίθεση από τρία διαφορετικά σημεία από “παραστρατιωτικές ομάδες Γάλλων” που στόχο θα έχουν την απαίτηση διαγραφής χρεών!
Ακόμη και στα στρατιωτικά σενάρια οι ελβετικές τράπεζες έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό. Το σενάριο ξεκινά με την πιθανή οικονομική κατάρρευση της Γαλλίας.
Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε ότι , «η Γαλλία , έχοντας περάσει σε μία περίοδο πλήρης οικονομικής καταστροφής , αυτονομείται σε ξεχωριστές ανεξάρτητες περιοχές . Μία από αυτές τις περιοχές περιλαμβάνει την ιστορική επαρχία της Βουργουνδίας και της Franche- Comté, η οποία πραγματοποιεί στρατιωτική επίθεση στην Ελβετία ζητώντας παράλληλα από τους Ελβετούς τραπεζίτες να διαγράψουν τα χρέη τους» …
«Τα στρατεύματα της γαλλόφωνης περιοχής εισβάλουν χρησιμοποιώντας τα τρία περάσματα δια μέσου των βουνών Jura επιχειρώντας παράλληλα με προέλαση αρμάτων μάχης την ταχεία εξάπλωση τους στη περιοχή της λίμνης της Γενεύης και στις πόλεις της Λωζάνης , Γενεύης και Νοσατέλ .
Τέτοιου είδους ασκήσεις πραγματοποιούνται από το 2012 , με εντολή των ελβετικών Ενόπλων Δυνάμεων με την ονομασία » Stabilo Due » .
www.triklopodia.gr
 
ΣΧΟΛΙΟ: Δεν γνωρίζουμε αν το σενάριο της άσκησης στηρίζεται σε πραγματικές πληροφορίες ή σοβαρές εκτιμήσεις, αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι μια καλή ιδέα και ελπίζουμε να υλοποιηθεί, επιτυγχάνοντας τους ΑΝΣΚ (αντικειμενικούς σκοπούς)  και να διαγραφούν τα παράλογα χρέη του διεθνούς χρεωπιστωτικού συστήματος, προς τις  καταδυναστευόμενες οικονομικά χώρες, με αποτέλεσμα  την εξαθλίωση των λαών των λαών των. Ως Έλληνες ευχόμαστε την υλοποίησή του. GBAL
Κατηγορίες: 'Αρθρα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση