Με ένα εντυπωσιακό κολάζ η Bild παρουσιάζει τα πρόσωπα και τα γεγονότα του 2015!!

 Τα πρόσωπα και τα γεγονότα του 2015 σε ένα εντυπωσιακό κολάζ της Bild

του Ιωάν. Αθ. Μπαλτζώη.
Η γερμανική εφημερίδα Bild, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, που συνήθως διαβάζεται από μεσαία και χαμηλά στρώματα έχει κατηγορηθεί από πολλούς για πολλά πράγματα. Από τις σελίδες της παρουσιάζονται τα γεγονότα στην Γερμανία και στον κόσμο όλο, με μια γερμανική εθνικιστική και δεξιά οπτική και αντίληψη, πάντα με  μεγάλες δόσεις λαικισμού και  κιτρινισμού.
Περνάει  κυβερνητικά μηνύματα και την (γερμανική) πολιτική,  επηρρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο αλλά και την κυβέρνηση της Γερμανίας και γενικά δικαίως θεωρείται η ναυαρχίδα του γερμανικού τύπου, με τα καλά της, όσα  είναι αυτά και τα κακά της που είναι τα περισσότερα. Να όμως που πρέπει να πούμε και καλά λόγια για την εν λόγω εφημερίδα. Έτσι με έναν πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο, δηλαδή με  ένα εντυπωσιακό κολάζ,  η Bild  αποχαιρετά το 2015 και τα λέει όλα.

Τι βλέπουμε στο εντυπωσιακό αυτό κολάζ; Μα τα πρόσωπα που κυριάρχησαν και φυσικά  με την Καγκελάριο Μέρκελ να κυριαρχεί σε πρώτο πλάνο και σε δεύτερο τον παίκτη της Μπάγερν και της εθνικ΄ςη Γερμανίας τον Μύλερ, ενώ βλέπουμε και την μπάλλα από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, που η Γερμανία πήρε το Κύπελλο. Ποιοί άλλοι; Εκτός αυτών  ο Πούτιν, Ομπάμα, Ερντογάν,  Ασαντ, Τσίπρας και Βαρουφάκης είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα πρωταγωνίστησαν την φετινή χρονιά, ενώ από την εικόνα δεν λείπουν το πόκερ για τη Συρία, η εθνική Γερμανίας αλλά και το Star Wars.
Και φυσικά η Bild όχι μόνο δεν ξέχασε την Ελλάδα, τόσα και τόσα έγραψε , έτσι αλλά μας περιποιήθηκε ιδιαιτέρως . Έτσι σε εμφανή θέση προβάλλει τα δύο  πρόσωπα  της Ελλάδας, που κυριάρχησαν στην διεθνή ειδησεογραφία και η Bild  τους περιποιήθηκε δεόντως . Τσίπρας και Βαρουφάκης καβάλα στην μοτοσυκλέτα του πρώην Υπουργού Οικονομικών, όπου μάλιστα ο  Γιάνης Βαρουφάκης απεικονίζεται να κάνει τη γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάκτυλο για την οποία προκλήθηκε μεγάλη συζήτηση.Τα υπόλοιπα του πραγματικά πολύ ενδιαφέροντος αυτού κολάζ βρήτε τα και ερμηνεύσατέ τα κατά την κρίση σας.
Κατηγορίες: 'Αρθρα, Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση