ΜΗΤΣΑΡΑΣ FOR EVER!!!!

ΑΠΟ Ιωάν. Μπαλτζώη
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΛΕΝΕ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΗΤΣΑΡΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΗΤΟ. ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΕΙΠΕ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΑ!!) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ  ΕΡΩΤΗΜΑ  “ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;”. ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, “ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΥΝ!!!”.  ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, ΜΑΣ ΚΟΙΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΝΟΧΕΣ. ΚΑΙ  AKOMH ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ  ΤΟΥ “ΑΠΟΛΥΤΟΥ” ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΟΥΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ OΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA, ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ  ΤΑΞΙΜ  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑ ΞΥΝ!!!
ΑΝ ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ, Ε ΤΟΤΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΔΩ, Η “ΤΑ ΞΥΝ” ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ KAI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ  ΤΙΠΟΤΑ!!!

Κατηγορίες: 'Αρθρα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση