ΜΤΣ ΚΑΙ ΕΚΟΕΜΣ

Μέρισμα ΜΤΣ και βοήθημα ΕΚΟΕΜΣ κατατίθενται 5 Απριλίου 2013

     Επειδή πολλοί συνάδελφοι αναμένουμε το μέρισμα του ΜΤΣ και το βοήθημα του ΕΚΟΕΜΣ για να κλείσουμε “τρύπες”, σας ενημερώνουμε ότι αυτά θα κατατεθούν την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013                                                                                                                                                                                                                                                                                      ΤΟ πρώτο χωρίς μείωση το δε δεύτερο με μείωση 10%.
     Σας ενημερώνουμε επίσης ότι εξετάζεται όπως το μέρισμα του ΜΤΣ και το βοήθημα του ΕΚΟΕΜΣ από το καλοκαίρι να κατατίθενται ανά μήνα.
     Υπόψη ότι τα Ταμεία μας δεν είναι επικουρικά, δεν επιδοτούνται δηλαδή από το κράτος και ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών προέρχεται από τις κρατήσεις των μισθών των εκάστοτε εν ενεργεία συναδέλφων και διανέμονται στους αποστράτους στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των γενεών. Για τον παραπάνω λόγο πρέπει όλες μας οι ενέργειες μας να έχουν ως στόχο την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των Μετοχικών μας Ταμείων και να αποτελούν οι ενέργειες των παλαιοτέρων συναδέλφων παράδειγμα προς αποφυγήν. Εννοείται ότι δεν ξεχνούμε και περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας του εισαγγελέα επί του γνωστού πορίσματος.
     Η ενημέρωση επί των παραπάνω έγινε από την ΕΑΑΣ και η παρούσα ανακοίνωση αναρτάται με την άδεια της. 
Κατηγορίες: Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση