Νέο βίντεο με τα ρωσικά ελικόπτερα στην Κριμαία – 13 Il-76MD προσγειώθηκαν στην βάση Gvardeiskoye

13 ρωσικά μεταγωγικά IL-76MD προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Gvardeiskoye μερικά χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσα της αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας Συμφερούπολη μεταφέροντας 1885 αλεξιπτωτιστές
Ένα δεύτερο βίντεο με τα 8 ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα Mi-24 και τα 3 μεταφορικά Mi-8 να ίπτανται πάνω από την Κριμαία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.
Πρόκειται για την δεύτερη αεροπορική δύναμη που εστάλη στην Κριμαία από τη Ρωσία μετά τα 13 μεταγωγικά IL-76MD κάθε ένα από τα οποία μεταφέρει 145 αλεξιπτωτιστές που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Gvardeiskoye μερικά χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσα της αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας, Συμφερούπολη και αποβίβασαν 1.885 στρατιώτες.
Αυτή την ώρα το δεύτερο αεροδρόμιο που ελέγχουν οι Ρώσοι το Belbek κοντά στη Σεβαστούπολη φρουρείται από 400 άτομα τα οποία ελέγχουν τις υποδομές και εγκαταστάσεις του, ενώ ένα τρίτο αεροδρόμιο το Διεθνές αεροδρόμιο της Συμφερούπολης φυλάσσεται από 50 στρατιώτες.
Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες ρωσικά μαχητικά ίπτανται πάνω από την θάλασσα Αζόφ σε αποστολή περιπολίας.
Στο έδαφος της Κριμαίας σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ αυτοκινητοπομπή ρωσικών τροχοφόρων στρατιωτικών οχημάτων μεταφοράς προσωπικού BTR-80 εισήλθε στην πρωτεύουσα της Κριμαίας Συμφερούπολη.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κατηγορίες: Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση