ΝΑΤΑ ΜΑΣ!! Στα χέρια της ΕΥΠ Ουκρανός κουκουλοφόρος!

 

 

- Είχε προηγηθεί συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια η οποία έληξε ειρηνικά - Βόμβες μολότοφ πέταξαν οι αντιεξουσιαστές σε κάδους και αυτοκίνητα στα Εξάρχεια - Οι αντιεξουσιαστές με κάδους που καίγονται έχουν στήσει οδοφράγματα στην Οδό Στουρνάρη - Οι αστυνομικοί βρίσκονται απέναντι από την πύλη του Πολυτεχνείου - Ιδιαίτερα επικίνδυνο το γεγονός πως δεν έχει κλείσει η Πατησίων και κινδυνεύουν οι οδηγοί - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ  Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα γύρω από το Πολυτεχνείο και ειδικότερα στην οδό Στουρνάρη.     Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου πριν από μισή ώρα, όταν ομάδα νεαρών που συμμετείχε σε πορεία αντιεξουσιαστών, κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια και μόλις έφτασε στο Πολυτεχνείο έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Στουρνάρη και στην οδό Τοσίτσα.     Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.000 άτομα, ξεκίνησε από τα Προπύλαια μέχρι τη Βουλή και σε συνέχεια οι αντιεξουσιαστές κατέβηκαν προς την Ομόνοια.    Εκεί αποσπάστηκε η ομάδα που προχώρησε προς το Πολυτεχνείο, η οποία αφού έσπασε στα Χαυτεία την τζαμαρία ενός αρτοποιείου, ξεκίνησε τα επεισόδια στην οδό Στουρνάρη.   Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι νεαροί έχουν κάψει τουλάχιστον 4 αυτοκίνητα, ενώ είναι απορίας άξιο γιατί δεν έχει κλείσει η Πατησίων και κινδυνεύουν οι οδηγοί.  Φωτιές έξω από το Πολυτεχνείο μετά από πορεία αντιεξουσιαστών

Εδώ και μέρες η ΕΥΠ παρακολουθούσε  άτομα που ήρθαν στην Ελλάδα, και είναι ύποπτοι για σχέσεις με παραστρατιωτικούς ΝΑΖΙ της Ουκρανίας.


Η αρχικη υποψία της ΕΥΠ περιστρεφόταν γύρο από το εμπόριο όπλων ως σκοπό της άφιξης τους στην Ελλάδα.

Τελικά ένας εξ αυτών είναι στα χέρια της ΕΥΠ καθώς συμμετείχε φορώντας κουκούλα στα χθεσινά επεισόδια έξω από το πολυτεχνείο.

 hellasforce.com/

 

Κατηγορίες: 'Αρθρα, Θέματα που μας αφορούν. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση