Ναύαρχος Χρηστίδης στον ΥΕΘΑ:”Θυμήσου τον Κουντοριώτη”. Βίντεο της ΗΔ από κινητό τηλέφωνο, λόγω απαγόρευσης των καμερών!!!!

XRHSTIDHS-630x399

του Ιωάννη Αθ. Μπαλτζώη

Καλά αυτά που συμβαίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις μας δεν έχουν προηγούμενο. Ούτε χούντα να ήταν, ούτε στην Βόρεια Κορέα δεν συμβαίνουν αυτά, με τις απαγορεύσεις του ΥΕΘΑ, της δημοσίευσης των Ημερήσιων Διαταγών (ΗΔ) , των παραδιδόντων Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων. Φαίνεται ότι τρομάζουν με αυτά που λένε οι Αρχηγοί και είναι η ωμή πραγματικότητα. Στην παράδοση του Α/ΓΕΣ, ΔΕΝ δόθηκε στην δημοσιότητα η ΗΔ του αποχωρήσαντος Α/ΓΕΣ στρατηγού Κων-νου Γκίνη. Χθες, 11/3/13  στην παράδοση του Α/ΓΕΝ, ΔΕΝ επετράπησαν τηλεοπτικές κάμερες στην τελετή παράδοσης -παραλαβής, για να μαγνητοσκοπήσουν την τελετή!!!! Πρωτοφανές και συνάμμα μια τεράστια απρέπεια και αθλιότητα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ, όχι προς τον Α/ΓΕΝ μόνο , αλλά  και προς το ΠΝ και τις ΕΔ. Έτσι στο βίντεο που ακολουθεί και βρήκαμε στο onalert.gr , έχει ληφθεί από κινητό τηλέφωνο (!!!!),  παρουσιάζεται η ΗΔ του αποχωρήσαντος Α/ΓΕΝ Ναυάρχου Χρηστίδη που είχε ενοχλήσει την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ και το πολιτικό κατεστημένο, με την παρέμβασή – κραυγή αγωνίας για το Πολεμικό Ναυτικό, πριν μερικούς μήνες. Ο Αρχηγός είπε το αυτονόητο και εξέφρασε με παρρησία τις αγωνίες του για το Πολεμικό Ναυτικό (προσωπικό και υλικό) που ηγείτο!! Έτσι και στην ΗΔ του ο Ναύαρχος Χρηστίδη με ήρεμο και αποφασιστικό ύφος, αλλά καταιγιστικός  και καταγγελτικός,  έφερε τον ΥΕΘΑ και το πολιτικό σύστημα, προ των ευθυνών του, για την κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδος(λέγοντάς στον ΥΕΘΑ χαρακτηριστικά: “Θυμήσου τον Κουντουριώτη”), που μόνο τυφλοί δεν βλέπουν και ηλίθιοι δεν κατανοούν!!!

Δείτε το βίντεο, που ελήφθη από κινητό τηλέφωνο. Καλά πως δεν σκέφτηκαν οι φωστήρες των μέτρων απαγόρευσης να αφαιρέσουν τα κινητά τηλέφωνα από τους  προσκεκλημμένους της τελετής; Αλλά είμαι είσαι ο επιθεωρητής Κλουζώ !!!!!!!!!!!

Ιδού το βίντεο

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sf_kMfq–Ac

Πηγή:http://www.analystsforchange.org/2013/03/blog-post_2644.html

Κατηγορίες: Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση