Οι μεν μας …έθαψαν οι δε … μας τοποθέτησαν την ταφόπλακα! – Γράφει ο Αλέξανδρος Τρομπούκης

Οι μεν μας …έθαψαν οι δε … μας τοποθέτησαν την ταφόπλακα! - Γράφει ο Αλέξανδρος Τρομπούκης

 Έχει αποδειχθεί πλέον περίτρανα ότι τα πολιτικά κόμματα  και οι πολιτικοί μας των τελευταίων τουλάχιστον 30 ετών είχαν την πλήρη ανικανότητα να διαχειριστούν σωστά τις τύχες του δύσμοιρου Ελληνικού λαού. Έχει αποδειχθεί επίσης περίτρανα ότι όλο το πολιτικό σύστημα δούλευε και εξακολουθεί να δουλεύει για την τσέπη των ολίγων και όχι να προσφέρει στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του κοσμάκη!!! Τα δικαστήρια δουλεύουν για υποθέσεις διασπάθισης του δημοσίου χρήματος από μέχρι προ τινος, πολιτικά και κομματικά στελέχη!!! 

Με την επίκληση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων του λαού, με την καθημερινή ψευδολογία οι λεγόμενοι  ‘’αρχηγοί’’  των κομμάτων ταΐζουν με κουτόχορτο τους ψηφοφόρους και υποκλέπτουν την ψήφο τους . Εν ονόματι της κατ’ ευφημισμό δημοκρατίας συγκροτούν συνασπισμούς αλλά μόνο για την υφαρπαγή της εξουσίας. Που να τολμήσει κάποιος από αυτούς να πει σήμερα ότι προσπαθεί για το καλό του τόπου. Θα τον πάρουν με τις λεμονόκουπες. Αλλά πολλοί θα ισχυριστούν αυτούς έχουμε αυτούς ψηφίζουμε…

Εδώ λοιπόν εμπλέκεται ως προς την ευθύνη ο λαός μας. Δυστυχώς ψήφιζε και ψηφίζει ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους ( η ενασχόληση με την πολιτική δεν είναι δουλειά). Ψηφίζει αρχηγούς που προέρχονται από κάποιο  πολιτικό γενεαλογικό δένδρο. Τότε γιατί καταργήσαμε την Βασιλεία; Και οι Βασιλιάδες πιόνια ήταν και οι πρόεδροι είναι πιόνια!!!. Η εξαπάτηση του λαού είναι συστηματική και γίνεται κατ’ εξακολούθηση!!! Και φυσικά κανείς μα κανείς από δαύτους δεν έχει το αίσθημα της ανάληψης των ευθυνών του. Στην Ελλάδα πάντα ίσχυε η θεωρία της εγκατάλειψης του πεδίου της μάχης . Αυτοί που χάνουν την εξουσία την κοπανάνε. Και αφήνουν τον λαό στη μοίρα του. Σήμερα έχει πέραση και η θεωρία της καυτής πατάτας. Οι προηγούμενοι πετάν την καυτή πατάτα στους επόμενους και αυτοί στον ελληνικό λαό. Όλοι τους μακριά από τα δύσκολα. Και φυσικά οι ξένοι ’’ εταίροι’’ δεν μας φταίνε. Φιλέλληνες σήμερα δεν υπάρχουν, ο Λόρδος Μπάιρον έζησε σε άλλο αιώνα. Οι ξένοι μόνο το συμφέρον τους κοιτάνε.

 Ελληνικέ λαέ συνέχισε τον ύπνο σου, τώρα όμως ο ύπνος μπορεί να είναι αιώνιος!!!

Ελλάδα Καληνύχτα……

Κατηγορίες: 'Αρθρα, Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Μία απάντηση στο Οι μεν μας …έθαψαν οι δε … μας τοποθέτησαν την ταφόπλακα! – Γράφει ο Αλέξανδρος Τρομπούκης

  1. Ο/Η Diaxeiristis λέει:

    Και με το δημοψηφισμα της κυριακής μας ζητάνε να πλήρώσουμε εμεις το μάρμαρο της ταφόπλακας….

Αφήστε μια απάντηση