Αίσθηση προκάλεσε η φωτογράσηση της Νικόλ Κίντμαν στο εξώφυλλο του περιοδικού Perfect.

Η 55χρονη Αυστραλή ηθοποιός φωτογραφήθηκε έχοντας υιοθετήσει πλέον ένα πολύ διαφορετικό στυλ, για την τρίτη έκδοση του περιοδικού Perfect, η οποία θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα την 1η Σεπτεμβρίου.έχοντας μάλιστα απίστευτα γυμνασμένα χέρια.

Η σταρ εμφανίζεται να φορά ένα στενό turtleneck και μια μίνι φούστα, με το περιοδικό να την τιμά με το βραβείο «Perfect Icon».

Η βραβευμένη με Όσκαρ και μητέρα τεσσάρων παιδιών καμάρωνε επίσης μια edgy χάλκινη περούκα καθώς έλαμπε με τους δικέφαλους της σε μια σειρά δυναμικών φωτογραφιών που τραβήχτηκε από τον Μαλαισιο-Κινέζο φωτογράφο Zhong Lin.

Η Kidman είναι η νικήτρια του περιοδικού του βραβείου Icon, μετά την ίδρυση του από τη Βρετανίδα στυλίστρια Katie Grand το 2020.

Το μέσο ξεκίνησε φέτος τα ετήσια βραβεία, τα οποία αποτελούνται από 23 νεύματα, σε μια προσπάθεια να αναγνωρίσει ανθρώπους που «διαμορφώνουν τη σύγχρονη κουλτούρα».

«Σε μια εποχή που αμφισβητείται η εγκυρότητα των τελετών απονομής και το θέαμα των παρουσιάσεων στο κόκκινο χαλί κυριαρχείται από τους φορείς απονομής βραβείων και τους παρουσιαστές, θέλαμε να εστιάσουμε ξανά σε εκείνους που πιστεύουμε ότι αξίζουν να ανταμειφθούν». αναφέρει το «Perfect» σε  δήλωση.

Πηγή: Μust