Οταν το ποδόσφαιρο διδάσκει και δίδει πρότυπα: Δείτε την φωτογραφία που συγκίνησε ολόκληρο τον κόσμο (φωτό) !!

 

Οταν το ποδόσφαιρο διδάσκει: Δείτε την φωτογραφία που συγκίνησε ολόκληρο τον κόσμο (φωτό)
 του Ιωάν.  Αθ. Μπαλτζώη       
Από την καλή ιστοσελίδα filathlos.gr  ανιχνεύσαμε την παρακάτω φωτογραφία, που πραγματικά είναι συγκινητική και συνάμμα διδακτική. Αποδεικνύει πως το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα σκληρό άθλημα 22 ανδρών σε ένα γήπεδο, με κτυπήματα, δυνατές
μιονομαχίες, ένταση, πόνο, αδικίες και χαρές. Είναι και μάθημα ανθρωπιάς, είναι μάθημα ζωής. Και πρέπει να το βλέπουμε και από αυτή την οπτική γωνία και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Φίλαθλοι, αθλητές, παράγοντες κάθε μορφής. Η συγκλονιστική Η φωτογραφία είναι από τον εναρκτήριο αγώνα της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Χιλή.
Κατά την παρουσίαση των δυο ομάδων, τα κορδόνια των παπουτσιών ενός μικρού παιδιού που συνόδευε τους ποδοσφαιριστές, όπως συμβαίνει σε όλους τους διςθνείς και όχι μόνο αγώνες, για την καταπολέμηση της βίας και το “ευ αγωνίζεσθαι”  λύθηκαν.
Μάλιστα, ο πιτσιρικάς στηριζόταν σε πατερίτσες, καθώς αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.
Τότε λοιπόν ο  μέσος των ”καγκουρό” Μαρκ Μπρεσιάνο, παρά την πίεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που όλοι καταλαβαίνουμε και του αγώνα, έσκυψε  να βοηθήσει και να δέσει τα κορδόνια του μικρού.
Τέτοιες κινήσεις θέλουμε όλοι να βλέπουμε, που θα    προάγουν  το ποδόσφαιρο και τον πολιτισμό και εμείς  να απολαμβάνουμε τον “Βασιλιά των σπόρ”, που ότι και να λένε, όσο καλά και να είναι τα άλλα αθλήματα, οι συγκινήσεις που σου δίνει το ποδόσφαιρο είναι συγκλονιστικές και δεν σου δίνει κανένα άλλο άθλημα. Για αυτό τον λόγο παραμένει το δημοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη. Ιδού η υπέροχη  φωτό:

Κατηγορίες: 'Αρθρα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση