Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓ ΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ-ΒΙΝΤΕΟ!!

 

Ι.Α.ΜΠ.
Να λοιπόν που ο μεγάλος ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ούν, μπορεί  εκτός των άλλων ικανοτήτων του και να  πιλοτάρει αεροσκάφος τύπου Αντόνοφ, όπως φαίνεται και από βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Έτσι
λοιπόν στο φανερά προπαγανδιστικό αυτό βίντεο ο ηγέτης – δικτάτορας της Βόρειας Κορέας φαίνεται να διαβάζει κάποιο εγχειρίδιο για το πιλοτάρισμα του αεροπλάνου και αφού σε χρόνο ρεκόρ μαθαίνει τα πάντα, ενώ όλοι οι πιλότοι του κόσμου χρειάζονται μήνες σκληρής εκπαίδευσης για να πετάξουν αεροσκάφος ,  ο μεγάλος ηγέτης (για αυτό είναι και μεγάλος)  φοράει τα ακουστικά του και… απογειώνει το Αντόνοφ!!! Ούτε σε ταινίες του Τζέιμς Μποντ δεν γίνονται αυτά!!!
Βέβαια στο βίντεο βλέπουμε ότι δίπλα στον Κιμ Γιονγκ Ουν κάθεται  ένας κανονικός πιλότος, που είναι εμφανέστατο  ότι ήταν αυτός που χειριζόταν το αεροσκάφος, αφού ο Ουν στην ουσία κρατούσε το πηδάλιο και ο πιλότος έκανε όλες τις κινήσεις.
Το κωμικό της όλης υπόθεσης όμως είναι ότι όσο διαρκεί το βίντεο, μια γυναικία φωνή, προφανώς δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασηςπεριγράφει με πάθος , θαυμασμό και έπαρση τα… απίστευτα κατορθώματα του Βορειοκορεάτη δικτάτορα, ενώ ως «χαλί» ακούγεται… πατριωτική μουσική!! Απίστευτα πράγματα κωμικοτραγικά σε μια χώρα που ο λαός εκτός της ελευθερίας του στερείται και βασικών αγαθών διατροφής και υπάρχει μεγάλη επισητική κρίση!!!

http://www.analystsforchange.org/2015/01/blog-post_69.html
Κατηγορίες: 'Αρθρα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση