ΠΕΡΙ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ..

  

 


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ VODKA MAN ΓΙΕΛΤΣΙΝ, ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΔΡΙΜΥΤΑΤΑ. ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΝΤΙΜΑ. ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΕΥΡΥΤΕΡΑ

1) ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ. Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ-ΑΣΙΑ-ΩΚΕΑΝΙΑ-ΛΑΤ.ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ , ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ….ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΟΣΣΕΤΙΑ Ή ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΙ. ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΙΘΑΝΟ.ΠΟΤΕ.

2)Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ…ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΠ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΔΩ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΕΘΥΣΟΣ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΛΠ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΧ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Ή ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ. ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

3)Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΥΠΗΡΞΕ ΣΟΒΙΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ. ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ…ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΥΛ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕ….ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΝΗΡΑ….ΜΕ ΜΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ…..ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΛΠ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΔΥΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ….ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΙΟΙ….ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ….ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΔΡΕΣΔΗ-ΕΡΦΟΥΡΤ ΚΑΙ ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ/ΕΝΝΟΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ-ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ….ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΛΠ. ΤΑ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

4)Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΒΑΛΤΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ , ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΒΩΦ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΝΟΠΙΛ. ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΕΟ ΤΕΙΧΟΣ. ΜΕΙΚΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΧΑΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ , ΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΧΑΝΣΚ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.ΑΛΛΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ….ΑΛΛΟ ΒΑΛΤΙΚΕΣ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…./ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ….

5)ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Η ΡΩΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΗΔΗ ΚΑΤΑΡ-ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ….ΤΑ ΚΕΝΑ…..Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΞΕΚΟΨΕΙ….ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ 5-7 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΦΟΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ…ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ….ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ….ΑΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ….ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ….ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΑΛΛΑ….ΑΡΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ….

http://www.analystsforchange.org/2014/04/blog-post_8533.html#more
Κατηγορίες: 'Αρθρα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση