ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ/ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ 4 ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ .

*ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΕΤΑ-ΕΚΑΜΙΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ.Η ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΤΗ, ΟΡΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΦΥΛΑΧΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ( ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ).

*ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
*ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΣΤΙΒΑΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ UCK ΚΟΣΟΒΟΥ-ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…
*Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
*ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ Α ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ/ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΡΕΝΤΙΝΑ ΚΑ.
*ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ…./ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΡΣΕΚΑ-ΚΟΡΥΤΣΑ. ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ-ΕΠΤΑΧΩΡΙ-ΚΑ.
*Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ/ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΛΠ/ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ/ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΓΓΑΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ…/ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ …ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ…

http://www.analystsforchange.org/2013/07/blog-post_9041.html#more

Κατηγορίες: 'Αρθρα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση