Ο Cristiano Ronaldo αποκάλυψε ότι αν η Πορτογαλία κατακτήσει το Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ, θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στον Pierce Morgan.

Στο δεύτερο μέρος, ο Cristiano Ronaldo προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το μέλλον του.

«Αν η Πορτογαλία κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα σταματήσω 100%», σημείωσε ο 37χρονος ποδοσφαιριστής.

ΟCristiano Ronaldo μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Lionel Messi. «Είναι εκπληκτικός παίκτης. Μαγικός. Κορυφαίος. Μοιραζόμαστε τη σκηνή για 16 χρόνια. Εχω εξαιρετική σχέση μαζί του. Δεν είμαι φίλος του, με τον τρόπο που εννοώ εγώ τη λέξη φίλος, όταν είναι στο σπίτι σου ή όταν μιλάτε στο τηλέφωνο. Είναι κάποιος που σέβομαι για τον τρόπο που μιλάει για μένα. Ακόμα και η γυναίκα του ή η γυναίκα μου, η κοπέλα μου. Έχουν αλληλοσεβασμό και είναι και οι δύο από την Αργεντινή. Οπότε, όλα καλά. Τι να πω για τον Μέσι;», σημείωσε σχετικά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ο Cristiano Ronaldo μιλάει ανοιχτά για την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους. Πριν λίγο καιρό, κατά τη διάρκεια Πορτογαλικών βραβείων, είχε πει ότι μεγάλος του στόχος είναι να βρεθεί στο Euro 2024 με την Εθνική Πορτογαλίας.

Πηγή: sport-fm.gr