Μια «μεγάλη» λίστα ηθοποιών με τους οποίους δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά έχει ο Brad Pitt, σύμφωνα τον συμπρωταγωνιστή του στο Bullet Train, Aaron Taylor-Johnson.

Ο Taylor-Johnson, είπε στο Variety ότι ο Pitt κρατάει σημειώσεις για το ποιος κάνει τι, και τι δεν του αρέσει όταν γυρίζει ταινίες.

«Θέλει απλώς να φέρει φως και χαρά στον κόσμο και να είναι γύρω από ανθρώπους που είναι εκεί για να περάσουν καλά», είπε ο Taylor-Johnson. «Δουλεύεις με πολλούς ηθοποιούς και μετά από λίγο αρχίζεις να σημειώνεις – «Σίγουρα δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με αυτό το άτομο».

«Ο Brad έχει πέρα από την «κακιά» λίστα έχει και μια καλή λίστα». Αλλά αν νομίζατε ότι ο Taylor-Johnson επρόκειτο αναφέρει κάτι για το ποιοι είναι στη λίστα του Pitt, σκεφτείτε ξανά, αφού, αυτές οι λεπτομέρειες είναι αυστηρά κρυφές.

Ο Taylor-Johnson είπε στο Variety ότι, παρά το γεγονός ότι ήταν μεγάλος star του Hollywood, ο Pitt, ήταν «ένας ταπεινός και ευγενικός άνθρωπος». Πρόσθεσε, «Βρίσκεται σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του, νομίζω».

Ένας ηθοποιός που είναι γνωστό ότι δεν συμπαθεί πολύ ο Πιτ είναι ο συμπρωταγωνιστής του στο Interview With A Vampire, Tom Cruise. «Πρέπει να καταλάβετε, ο Τομ και εγώ… περπατάμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις», είπε κάποτε ο Pitt για τον Cruise. «Είναι ο Βόρειος Πόλος, είμαι Νότια…Έρχεται κατά πάνω σου με μια χειραψία, όπου εγώ μπορεί να σε χαιρετίσω, μπορεί και όχι, ξέρεις;». 

Πηγή: MUST