ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

Αγαπητοί συμμαθητές και φίλοι

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοε 2016, είχα την τιμή και τη χαρά να υποδεχθώ στη Ξάνθη, τους συμμαθητές μας, που κατέφθασαν από πολλές περιοχές (Αθήνα- Εύβοια-Ιωάννινα-Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Ωραιόκαστρο-Κιλκίς-Δράμα-Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη) για να πραγματοποιήσουμε την από καιρό προγραμματισμένη συνάντησή μας.

Οι συμμετέχοντες είμαστε 22. Το Σαββάτο το βράδυ, αφού συγκεντρωθήκαμε στο ξενοδοχείο που διανυκτέρευσαν, κατευθυνθήκαμε σε ταβέρνα της περιοχής, όπου φάγαμε, διασκεδάσαμε και χορέψαμε. Εδώ μας έκανε την τιμή να διασκεδάσει μαζί μας και ο πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, Υπγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης Τ

ην Κυριακή το πρωί, αφού καλωσορίσαμε και τους νυν αφιχθέντες, αναχωρήσαμε όλοι μαζί με τουριστικό λεωφορείο που νοικιάσαμε, κατευθυνθήκαμε στον Εχίνο και τελέσαμε στον πλήρως ανακαινισμένο και προσφάτως αγιογραφημένο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, Τρισάγιο στη μνήμη των θανόντων συμμαθητών μας και Αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των συμμαθητών μας και των οικογενειών μας. Μετά το τέλος της τελετής, κάναμε μια μικρή βόλτα στο χωριό και ήπιαμε τον καφέ και το τσάι μας σε καφενείο του χωριού. Αναχωρήσαμε για Σταυρούπολη, όπου γευματίσαμε.

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο χωριό Κομνηνά και ήπιαμε τον απογευματινό μας καφέ. Αναχωρήσαμε για Ξάνθη, αποχαιρετιστήκαμε και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη συνάντηση μας Νοιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω :

– Την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, για την παραχώρηση του Ιερού Ναού και τη διάθεση του ιερέα.

– Το Παράρτημα Ξάνθης της ΕΑΑΣ, που έθεσε όλη τη δραστηριότητα υπό την αιγίδα του και τη βοήθεια που μου παρείχε στην οργάνωση και προετοιμασία της.

– Όλους όσους έκαναν το μακρινό ή κοντινό ταξίδι και υποβλήθηκαν στην μικρή ή μεγάλη οικονομική δαπάνη και έδωσαν το παρόν στη συνάντησή μας.

Παρακαλώ τον πρόεδρο μας να το δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της τάξεως. Επίσης να αναρτήσει τις φωτογραφίες που έστειλα.

Με αγάπη Αργύρης

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις συνδέσμου, Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση