ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ” ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

 

Από GBAL

Δεν μπορεί. Εκεί στην γείτονα Τουρκία και δη στην κυβέρνηση και στο περιβάλλον του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, κάτι παίρνουν, ή κάτι τους δίνουν, μάλλον κρυφά και δεν καταλαβαίνουν τι λένε. Ληγμένα φάρμακα, δηλητηριώδη μανιτάρια, περίεργα χόρτα, δεν μπορεί κάτι παίρνουν οι άνθρωποι και κάθε μέρα κάποιος θα βγεί και θα πει, που από τη μια θα μας εκνευρίσει και θα πούμε τι λέει ο άνθρωπος, από την άλλη θα μας ευθυμήσει και θα πούμε, νάναι καλά ο άνθρωπος, πάλι γελλάσαμε σήμερα. Και θα γελάγαμε με την καρδιά μας αν ήταν απλοί άνθρωποι, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Είναι η επίσημε κυβέρνηση της Τουρκία, που με τις συνεχείς δηλώσεις των αξιωματούχων τους, τουλάχιστον δεν μας αφήνουν να πλήττουμε.  Διαβάστε τι είπε ο μέγιστος Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Ερντογάν, που μας συνηθίζει σε τέτοιες δηλώσεις. Δηλαδή είπε ότι α ν γινόταν δημοψήφισμα στην Ελλάδα, το 51% των πολιτών θα επέλεγε την έξοδο από το ευρώ και μάλιστα συνέχισε τις προκλητικές του και συνάμμα γελοίες δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας μάλιστα  ότι οι Έλληνες θα προτιμήσουν  τελικά να ενταχθούν στην…Τουρκία! Καλά μιλάμε ο άνθρωπος δεν παίζεται. Προβλέπει το μέλλον, ή μάλλον τις σκέψεις των άλλων. Ε, ψιτ μεγάλε Γιγίτ, κάνα στάνταρ στο Πάμε Στοίχημα, έχεις;

Ακόμη  ο μεγάλος  Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι υπάρχουν εχθροί του Ερντογάν οι οποίοι θέλουν να τον σκοτώσουν μέσω…τηλεκίνησης, υποστήριξε επίσης πρόσφατα ότι η Τουρκία πρέπει να σταματήσει τις προσπάθειες για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να επικεντρωθεί στην ενίσχυση της επιρροής της στη Μέση Ανατολή.
Τώρα βέβαια αν στο παρελθόν ο  δημοσιογράφος το επάγγελμα και όχι μέντιουμ Γιγίτ Μπουλούτ ήταν από τους βασικούς επικριτές της κυβέρνησης Ερντογάν όταν αρθρογραφούσε στην εφημερίδα Vatan και θεωρούσε ότι η κυβέρνηση του Τούρκου πρωθυπουργού εφαρμόζει λανθασμένη οικονομική πολιτική, δεν έχει και μεγάλη σημασία. Φαίνεται ότι μέσα  σε λίγα χρόνια  άλλαξε γνώμη και στάση απέναντι στον πιο ισχυρό άνδρα της Τουρκίας και ήλθε κοντά του για να τον βοηθήσει με τις συμβουλές του στο μεγαλόπνοο σχέδιο του για την πλήρη κυριαρχία της Τουρκίας, στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και γιατί όχι σε όλη την Μέση Ανατολή. Συνέχισε  γίγαντα Γιγίτ. Μας κάνεις καλό.
Κατηγορίες: 'Αρθρα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση