ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Αγαπημένοι συμμαθητές

Μετά από την τελευταία συνάντηση των συμμαθητών των ευρισκομένων στη Μακεδονία και Θράκη, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Δράμας, η επιθυμία όλων των συμμετασχόντων ήταν η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη και στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι συμμαθητές επιθυμούν, από όλη την Ελλάδα.

Μετά και από τηλέφωνα του προέδρου Βορείου Ελλάδος, σχεδίασα μια συνάντηση που περιλαμβάνει και διανυκτέρευση για όσους θέλουν.

Ημερομηνία συνάντησης : Σαββάτο 12 – Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016.

Τόπος συνάντησης : Ξάνθη, Ξενοδοχείο Νέστος, στην είσοδο της πόλεως όπως ερχόμαστε από Καβάλα (Από ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, Δυτική είσοδος).

Ώρα συνάντησης :     Σαββάτο 20.00 ή Κυριακή 09.30

 

Αναλυτικό πρόγραμμα και κόστος κατά περίπτωση, όπως και τα δρομολόγια που θα ακολουθήσουμε, υπάρχουν στα συνημμένα έγγραφα.

Παρακαλούνται :

Ο πρόεδρος της Τάξεως μας για την ευρεία διάδοση του παρόντος και σε όσους δεν διαθέτουν e-mail. Επίσης την αποστολή όλων των ονομάτων των θανόντων συμμαθητών μας προκειμένου να τους μνημονεύσουμε στο Τρισάγιο που θα τελέσουμε.

Ο πρόεδρος Βορείου Ελλάδος για την ευρεία διάδοση του παρόντος και σε όσους δεν διαθέτουν e-mail και την πίεση όλων για ευρεία συμμετοχή.

Δηλώσεις συμμετοχής : Στο e-mail μου και στο τηλ. 6944141420

Καταληκτικές ημερομηνίες :           

Για όσους επιθυμούν να διανυκτερεύσουν, μέχρι 25 Οκτωβρίου 2016, προκειμένου να δεσμεύσουμε τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Περιορισμένος αριθμός δωματίων θα μπορεί να διατεθεί και μετά την ημερομηνία αυτή.

Για όσους θα συμμετάσχουν μόνο την Κυριακή, μέχρι 8 Νοεμβρίου 2016.

Η όλη οργάνωση τυγχάνει της ευγενούς υποστήριξης του Παραρτήματος Ξάνθης της ΕΑΑΣ.

Σας παρακαλώ για την παρουσία σας και σας υπόσχομαι ότι θα πράξω ότι είναι δυνατόν για να περάσουμε ένα ωραίο και αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

Με αγάπη και εκτίμηση

Αργύριος Ανδριώτης 

 

Κατηγορίες: Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση