ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (26 ΜΑΙΟΥ) -ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CARAVEL.

578680_403629436327977_100000427731672_1386095_176740865_nΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας»

  Πραγματοποιείται  αύριο  Κυριακή 26 Μαΐου 2013 το Συνέδριο του Κόμματος «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας» (ΣΕΕ), που ως γνωστόν δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία Αποστράτων Αξκών και είχε κατεβεί στις εκλογές μόνο της 6 Μαίου 2012 και είχε λάβει ψήφους πλέον των 40.000 . Σκοπός του Συνεδρίου είναι η εκλογή του νέου Προέδρου του Κόμματος, που μοναδικός υποψήφιος είναι ο Υποπτέραρχος εα Γερούλης Γεώργιος ,αλλά  και η εκλογή ων νέων Μελών του 11μελούς Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου (ΑΠΣ), για το οποίο υποψήφιοι είναι  δέκα (10) ιδιώτες και δέκα πέντε (15 )  στρατιωτικοί ,ήτοι Καρακώστας Νικολ.,Δαλμάρης Θεόδωρος, Εξαρχουλάκου Μαρία, Ευτυχίδης Γρηγόριος, Καβαρλής Δημ., Καλαμπαλίκα Κωνστ., , Κωστόπουλος  Γεωργ., Μπαφαλης  Δημ., Φλώρος Ευστ., Φωτεινού Γεωργία ,  Αλικάκος Νικόλαος, Αυφαντής  Γεώργιος, Δερεζεας Πέτρος, Διαμαντής  Θεόδωρος, Κασσάρας  Στυλ., Κουζούπης Μηνάς, Μίγγος Παναγ.,  Πανταζης Βασιλ.,  Παυλης Δημ., Πετρόπουλος Ανδ., Σαρήπαπας Αναργ., Σμυρλής Στεργ., Τσακίρης Γεωργ., Φαραντάτος Αναστ. και  Χρηστίδης Χρήστος. Υποστηρίζεται ,ότι στο ΑΠΣ θα πρέπει να μη εκλέγεται  πλέον του  70% των Μελών του  από μία επαγγελματική τάξη  και εφόσον αυτό  δεν προβλέπεται από το Καταστατικό του ,θα πρέπει να αποφασισθεί  και να ισχύσει για  αυτές τις εκλογές έστω άτυπα με παραίτηση όσων εκλεγούν από μία τάξη πλέον του 70%.Στο Συνέδριο πληροφορηθήκαμε ,ότι θα παραβρεθούν οι Πρόεδροι των τριών (3 ) επισήμων Ενώσεων Αποστράτων Αξκών  Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΑΑΣ,ΕΑΑΝ,ΕΑΑΑ) ,ο Πρόεδρος του Κόμματος των Φιλελευθέρων (Σχης εα Καλιγιάνης Μανώλης) που θα απευθύνουν χαιρετισμό και άλλοι Πρόεδροι Ενώσεων ,Συνδέσμων κλπ.,αλλά και αρκετοί  Συνάδελφοι σαν παρατηρητές ,που καλόν θα είναι να προσέλθουν γύρω στις 12.00 ,όταν θα έχουν περατωθεί τα διαδικαστικά των Μελών του Κόμματος. Η πρόσκληση του ΣΣΕ  είναι η παρακάτω :

ΣΥΝΕΔΡΙΟ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ  (26 ΜΑΙΟΥ)

 

 Tην Κυριακή στις 26 Μαΐου 2013 , θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο “CARAVEL” (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Σταθμός ΜΕΤΡΟ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”, Αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) το Α΄ Έκτακτο Συνέδριο του Συνδέσμου, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.Στο συνέδριο καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.Καλούμε όμως και κάθε συμπολίτη μας που αισθάνεται ότι το πολιτικό σύστημα που κυβερνά τον τόπο μας έχασε πλέον και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας του και συνειδητοποιεί την εθνική αναγκαιότητα να αντικατασταθούν τα υπάρχοντα πολιτικά Κόμματα και πρόσωπα με νέες πολιτικές δυνάμεις.
Καλούμε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , που αναζητά να δραστηριοποιηθεί πολιτικά μακριά από τα ένοχα επαγγελματικά Κόμματα και να ενωθεί με τις δημιουργικές δυνάμεις της Πατρίδος μας. Nα έλθουν κοντά μας και να μας ακούσουν. Να διατυπώσουν την άποψή τους και να συμμετάσχουν στις εργασίες του Συνεδρίου.
Ο σκοπός του συνεδρίου, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, είναι:
α. H εκλογή νέας ηγεσίας. Προέδρου του κόμματος και μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου.
β. Η ψήφιση τροποποιήσεως άρθρων του Καταστατικού που ενέκρινε και εισηγείται η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος .
Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν στις 09:00 και θα λήξουν στις 21:00 της ίδιας ημέρας.
Λεπτομέρειες επί του προγράμματος, των διαδικασιών, των υποψηφιοτήτων και των ομιλιών αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (
www.syndesmosee.gr).

 

Φίλε και φίλη,
Η αληθινή Δημοκρατία απαιτεί την ενεργό συμμετοχή των πολιτών . Η αδιαφορία , η απάθεια , η εσωστρέφεια ,η ατολμία και ο φόβος των πολιτών οδηγούν στον αυταρχισμό , στην εθνική συρρίκνωση και στη διάλυση των ελπίδων των νέων μας.
Η κάθε γενιά στον τόπο μας κάτι έκανε όταν τη χρειάσθηκε η Πατρίδα .            Εσύ τι θα κάνεις; 

 

 

 

 

 

Κατηγορίες: Θέματα που μας αφορούν. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση