ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

13.Α΄ Εκτακτο Συνεδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

 

 

Χαριλάου Τρικούπη 24 Αθήνα, ΤΚ 10680,

 

site syndesmosee.gr

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες, φίλοι
Σας διαβιβάζω την πρόσκληση του Α΄ Εκτάκτου Συνεδρίου του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο CARAVEL ( Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Σταθμός ΜΕΤΡΟ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).
Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό σε όλους, σε μέλη και μη μέλη, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, όπου μπορούν ελεύθερα να εκφράσουν τις απόψεις τους και να ψηφίσουν.
Λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά του Συνεδρίου φαίνονται στο site.
Παρακαλώ για την αναδιαβίβαση και γνωστοποίηση των παραπάνω σε δεκάδες αποδέκτες με την παράκληση, αν και εκείνοι συμφωνούν, να κάνουν το ίδιο. Παρακαλώ επίσης για την προτροπή εγγραφής-ένταξης νέων μελών στο κόμμα και αξιόλογων-πετυχημένων προσωπικοτήτων και των δύο φύλων. Εγγραφές νέων μελών μπορούν να γίνουν και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
Με πίστη στο Σύνταγμα, στα Δημοκρατικά ιδεώδη και στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας μας, δημιουργήσαμε τη νέα, γνήσια, αυθόρμητη, ειλικρινή, πατριωτική, λαϊκή και δημοκρατική πολιτική φωνή της Πατρίδα μας. Ελάτε, σας περιμένουμε με δυναμισμό, ελπίδα και όραμα να διαμορφώσουμε το μέλλον της χώρας μας, όπως το ονειρευόμαστε όλοι, μια περήφανη Πατρίδα με χαμογελαστούς Έλληνες.
Με εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό
Γιώργος Τσακίρης
Μέλος του Αν. Πολιτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας

Κατηγορίες: Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση