ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ

Αγαπητέ Γιάννη

Μετά από την τελευταία συνάντηση των συμμαθητών των ευρισκομένων στη Μακεδονία και Θράκη, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ξάνθης, κατέθεσα την ιδέα για ένα προσκυνηματικό ταξίδι στη Β. Ήπειρο και ειδικά στο Ύψ. 731 (τις Θερμοπύλες που δεν έπεσαν ποτέ) ως απότιση φόρου τιμής στους 7.976 Ήρωες μας που παραμένουν, μέχρι και σήμερα, άταφοι ή προσωρινά θαμμένοι στο Αλβανικό έδαφος. Συγχρόνως θα αποτελέσει και μια ευκαιρία συνάντησης μας για αναψυχή και προσωρινή φυγή από την καθημερινότητα. Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα πράξω ότι είναι δυνατόν για να περάσουμε ένα ωραίο και αξέχαστο 4ήμερο.

Επιθυμία πολλών εκ των συμμετασχόντων ήταν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι, στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι συμμαθητές επιθυμούν, από όλη την Ελλάδα.

Μετά από δύο ταξίδια που έχω πραγματοποιήσει με το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ξάνθης, απέκτησα μια μικρή πείρα και με βάση αυτήν κατήρτισα ένα πρόγραμμα. Με τη συνεργασία του τουριστικού γραφείου του ΚΤΕΛ Ξάνθης, βρήκαμε ξενοδοχεία και αντιμετωπίσαμε τις διάφορες λεπτομέρειες που καθόρισαν μια προσιτή τιμή για όλους. Πρόγραμμα, ημερομηνίες, τιμές και λοιπές λεπτομέρειες στο επισυναπτόμενο.  

Το προσκύνημα προτείνω να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου της τάξεως μας, πράγμα που θα του προσδώσει περισσότερο κύρος.

Κατόπιν αυτών σε παρακαλώ για την ευρεία διάδοση του παρόντος και σε όσους δεν διαθέτουν e-mail.

Με αγάπη και εκτίμηση

Αργύριος Ανδριώτης 

 

Κατηγορίες: Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση