ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ε.Ε.

 

578680_403629436327977_100000427731672_1386095_176740865_n

 

Χαριλάου Τρικούπη 24, Αθήνα, ΤΚ 10680, sitesyndesmosee.gr

Αθήνα,22 Μαΐου. 2013

Αγαπητοί συνάδελφοι

Όπως έγινε γνωστό από προηγούμενο emailτην Κυριακή 26 Μαΐου 2013στην Αθήνα στο ξενοδοχείοCARAVEL, οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 (Στάση ΜΕΤΡΟΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ),θα πραγματοποιηθεί το 1ο Έκτακτο Συνέδριο του κόμματος.

Με χαρά και συγκίνηση σας γνωρίζω ότι είμαι υποψήφιος για το 11μελές Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο (ΑΠΣ) του κόμματος.

Αν πιστεύετε ότι πραγματικά αξίζω της τιμητικής αυτής θέσεως. Αν πιστεύετε ότι στον ένα χρόνο που ήμουν μέλος στο ΑΠΣ προσέθεσα με τη δράση μου έστω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημά μας, που λέγεται ΣύνδεσμοςΕθνικής Ενότητας, παρακαλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας.

Υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε ο Σύνδεσμος να είναι έτοιμος για τις επόμενες Ευρωπαϊκές ή Βουλευτικές Εκλογές, όποτε και αν γίνουν, με πανελλαδική συμμετοχή,και να πραγματοποιήσει τον πρώτο στόχο του, που είναι η είσοδός του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ή στη Βουλή των Ελλήνων, όποιο από τα δύο γίνει πρώτο.

Θα παρακαλούσα επίσης για την αναδιαβίβαση και γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς μουσε συναδέλφους, φίλες και φίλους.

Το Συνέδριο μας είναι ανοιχτό σε όλους. Μπορούννα το παρακολουθήσουνόλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, οι φίλοι του κόμματος και φυσικά τα μέλη του. Όλοι με δικαίωμα ψήφου. Ελάτε στην πραγματική γιορτή της Δημοκρατίας.

Με πίστη στο Σύνταγμα, στα Δημοκρατικά ιδεώδη και στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας μας, σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο Συνέδριο.Ελάτε, σας περιμένουμε με δυναμισμό, ελπίδα και όραμα να διαμορφώσουμε το μέλλον της Πατρίδας μας.

Με σεβασμό, εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό

Γιώργος Τσακίρης

Μέλος του Ανωτ. Πολιτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας.

 

Κατηγορίες: Δραστηριότητες συνδέσμου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση